Materialer – evangelisation

Her finder du materialer til evangelisation. Der er materialer til uddeling, til undervisning i evangelisation og nogle gode bøger om evangelisation.

Materialer til uddeling:

Jesus - Hvem er han egentlig forside

Jesus – Hvem er han egentlig?
Vi har trykt denne lille løbeseddel til uddeling.
Kan købes hos os – kontakt os

Denne flotte bog er nu kommet på dansk. Det er en bog. der er velegnet til at dele ud til børn. 
Bogen fås med 2 forsider med forskellige titler og illustrationer: Bogen om håb og Fortællingen om Jesus
Bogen er lavet som en tegneserie, der først genfortæller få udvalgte beretninger fra Det Gamle Testamente og derefter formidler den historien om Jesus fra hans fødsel til himmelfart. Man kan læse om:
» hvem Han var,
» hvad Han sagde,
» hvad Han gjorde,
» og hvorfor Han kom til jorden.

Hvis du er interesseret i at købe et eller flere eksemplarer af bogen, kan du kontakte os.

Er du et godt menneske er en traktat fra Living Waters i USA. Den kan – på mange sprog – downloades gratis her. Når du har downloadet, kan du printe så mange, du har brug for.

Hvad skal jeg med Jesus - forside

Hvad skal jeg med Jesus af Wilhelm Busch 
er en god bog at dele ud til andre. Da det er en bog på mere end 200 sider, vil det være bedst at give den til en person, som allerede ved noget om den kristne tro.
Kan købes – kontakt os

Street Bible: I midten af denne bog findes Det Nye Testamente. Desuden er der en del livsberetninger fra mennesker, der tror på Jesus. Der er digte, informationer, links til at finde ud af mere om den kristne tro og meget mere! Street Bible er en meget flot at dele ud til din ven, nabo, kollega…., som gerne vil undersøge, hvad Gud har at sige dem. Street Bible findes på flere forskellige sprog. Kontakt os for at høre mere.

Udenlandske traktater og bibler
Der findes mange steder, hvor man kan købe gode traktater på forskellige sprog. Bestil altid en på et sprog, du forstår, så du ved, hvad du deler ud.
Bibler, bøger mm:
BibleBooks: Har en del bibler på flere sprog
IMTA: Har en del bibler mm. 
Dansk Balkanmission: Især rumænsk, men også farsi, ukrainsk, albansk mm.
Traktater:
Og her er nogle af de steder, hvor vi har fundet gode traktater:
LifeWords: Mange sprog
Living Waters: Engelsk og spansk
CrossWay: Engelsk og spansk
Elam Ministries: Farsi

Boomerang illusionen

Boomerang Illusionen
Vi har også trykt denne sjove illusion med en kort evangeliserende tekst – til uddeling: Kontakt os hvis du er interesseret.

Det nye testamente: I forbindelse med bibeloversættelsen i 1992 blev der trykt mange ekstra eksempler af denne billige version til uddeling. De er ikke så lette at få fat på mere, men der ligger ekstra eksemplarer i nogle kirker og missionshuse.

Levende ord fra Gud til dig er et fint lille hæfte til uddeling. Der er 4 skriftsteder til hver dag i 31 dage + De 10 bud, Trosbekendelsen, Fadervor mm. Kan købes hos Udfordringen.

Undervisning i evangelisation:

Disse kan du downloade gratis:

Disse materialer er også gode

Del evangeliet med en ven
er en hjælp til at tale med andre ud fra et enkelt bibelvers. I denne lille folder bruges Rom 6,23, men man kan efter samme model også bruge Joh 3,16. Kontakt os, hvis du ønsker nogle af disse foldere.

Nogle gode bøger om evangelisation:

Tal om Jesus kan købes hos Lohses Forlag

Knap så svært er desværre udsolgt fra forlaget, men kan måske købes i en genbrugsbutik.

Sådan når vi vesten igen af Timothy Keller er en lille bog – men en fantastisk stærk bog om, hvordan vi deler evangeliet med mennesker i vores tid! Kan købes hos Lohses Forlag.

At svare med spørgsmål kan købes hos Lohses Forlag

Salt er efterfølgeren af den den kendte bog Ud af saltbøssen. Salt er ligesom forgængeren en fantastisk og praktisk bog. Kan købes hos Lohses Forlag.