Brug os til…

På gaden

Evangelister_aktion_6OAC Danmark – Friluftsmissionen ønsker at bringe evangeliet til folk der, hvor de er. Vort primære mål er at møde mennesker på gaden med et vidnesbyrd om Jesus.

Det gør vi blandt andet gennem kreative formidlingsformer som Tale-male-bræt og Gospeltrylleri.

Vi er på steder og i situationer, hvor mennesker i øvrigt færdes. Bl.a. på kræmmermarkeder, i parker, ved by- eller havnefester eller i forbindelse med “Foreningernes Dag”.

I en del år har vi arrangeret gospel-arrangementer på Bakken i Klampenborg og i Jesperhus på Mors.

Sådan kan du også gøre brug af OAC Danmark – Friluftsmissionen

Et arrangement med en medarbejder fra OAC Danmark – Friluftsmissionen kan være et frisk pust i det almindelige program. Vi har mange tilbud, som det fremgår af det følgende.
Vi brænder for at fortælle evangeliet om Jesus – vi bruger visuelle hjælpemidler – og fortæller og underviser gerne om vore erfaringer med at forkynde for andre ved hjælp af visuelle hjælpemidler.

 • Evangelisation
  Gademøder, Kulturnat, Byfest, Havnefest, Natmission, Børneklub fremstød, Markedspladser, Foreningernes dag eller Indbydelse til møderækker.
 • Undervisning
  Brug af visuelle hjælpemidler i forkyndelsen, Gospel trylleri, Tale-male-bræt, Figurballoner, Power Point, ZionWorx m.m., Del evangeliet med en ven, Papirillustrationer, Broillustration, Hjælp til at tale med andre om Gud
 • Kurser for
  Ledere i søndagsskoler, junior- og teenklubber, Missionsteams, Missionskonferencer, Ungdomsforeninger, Bibelskoler.
 • Emneaftener
  De gode nyheder til manden på gaden, Oplevelser fra gaden, Kom og se, En åben dør.
 • Forkyndelse
  Alpha-kurser, Tag med- møder, Børneklubber, teenklubber og ungdomsmøder, Familiemøder og -gudstjenester, Møder for voksne.
 • Gæstelærer i kristendom
  På skoler, Konfirmander eller minikonfirmander, Konfirmandfest, Forældreaften, Fællestime.