Økonomi

OAC Danmark – Friluftsmissionen drives ved hjælp af gaver fra enkeltpersoner og gaver, indsamlinger og honorarer fra menigheder. Gaver går til arbejdet med at gøre Jesus kendt for alle mennesker alle steder – både OAC Danmark – Friluftsmissionen generelt og til løn til vores medarbejdere.

coins

Der udbetales ikke fast løn til medarbejderne, Deres løn består af de beløb, som samles ind til dem hver især. Dette er samme princip som i alle andre lande, hvor Open Air Campaigners arbejder. Dette kaldes på engelsk Living by Faith. Vi har derfor brug for ethvert beløb – stort eller lille – så vi kan fuldføre det kald, Gud at givet os, ‘at gøre Kristus kendt for alle mennesker alle steder’.

Gaver er fradragsberettigede på selvangivelsen jvf. § 8A (i 2020 er det 16.600 kr.).

Indbetalingsmuligheder
Der er mange muligheder for at sende bidrag til os. Ved alle former for gaver, bedes oplyst CPR-nummer, for at gaven er fradragsberettiget. Læs mere om Fradragsregler. Når du sender en gave, vil det være en stor hjælp for vores administration, hvis du også tilføjer WEB.

MobilePay 59725
En meget enkel og hurtig måde at sende et beløb til OAC Danmark – Friluftsmissionen. 
Hvis du ønsker, at vi skal indberette gaven til Skat, skal du bare skrive din adresse, dit cpr. nr. og din email i besked-feltet, før du sender beløbet. Når vi har din email adresse, sender vi også en kvittering for gaven.

Netbank
Overførsel til reg.nr. 3733 konto 0006043038 i Danske Bank.
Husk at skrive dit eget navn, adresse og email-adresse, og hvem gaven skal gå til og dit cpr.nr., så du kan få fradrag for gaven.

Fastgiver / Betalingsservice
Du kan give ved en tilmelding sig til Betalingsservice. På den måde overføres der automatisk et beløb hver måned, hvert kvartal eller hvert år – helt efter eget valg. Du kan naturligvis altid følge med på din betalingsoversigt, så du ved, hvilket beløb, der vil blive sendt.
Klik her og skriv dine oplysninger på en sikker side
eller tilmeld dig i netbank eller i app’en fra Betalingsservice.
Vores PBS-nr. er: 04841972 – og debitorgruppe 00001.
Eller du kan hente en tilmeldingsblanket her:

Gavebrev
Ved at tegne et gavebrev, lover man at give et fast beløb eller en fast procentdel af sin indtægt til OAC Danmark – Friluftsmissionen. Ordningen er juridisk bindende, og gælder i minimum 10 år. Man skal være over 18 år for at oprette gavebrev. Alt hvad du giver, kan du trække fra på selvangivelsen. Indbetaling kan ske i rater i løbet af året eller på én gang alt efter ønske fra bidragyderen. Du kan klikke her og skrive dine oplysninger på en sikker side.

Testamente
Det er nu muligt GRATIS at oprette et testamente, hvori man ønsker at støtte OAC Danmark – Friluftsmissioen som en del af sit testament. Vi har lavet et samarbejde med Dokument 24, som har stor erfaring med at oprette testamenter. På deres hjemmesiden kan du selv oprette testamentet, og du kan selv bestemme, hvordan din arv skal fordeles. 
Oprettelsen af dit testamente kan gøres ved at klikke her.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Gaver til OAC Norge

  • i Danmark ske på giro konto 604-3038 eller overførsel til konto 3733 0006043038 i Danske Bank
  • i Norge se www.oac.no. Her kan du også læse mere om de norske evangelister og OAC i Norge.

Indbetaling fra udlandet:
Via bank, til vores konto i Danske Bank, Jernbanegade 3, DK-6000 Kolding. Reg.nr.: 3733 (det tidligere reg.nr. 1569 kan stadig benyttes) – kontonr.: 6043038.
Brug SWIFT kode DABADKKK, IBAN nr. DK8930000006043038

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere info.

Vores seneste regnskaber og årsrapporter kan du se her:


Indsamlingsetiske retningslinjer
OAC Danmark – Friluftsmissionen er medlem af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation Isobro, og tilslutter sig deres overordnede indsamlingsetiske retningslinjer for medlensorganisationerne. Disse er delt i to dele. Del A gælder for alle medlemmer og kan læses her. Del B er specifikke for de enkelte medlemmer, og OAC Danmark – Friluftsmissionens bestyrelse har vedtaget disse regler: