Økonomi

OAC Danmark – Friluftsmissionen drives ved hjælp af gaver fra enkeltpersoner og gaver, indsamlinger og honorarer fra menigheder. Gaver går til arbejdet med at gøre Jesus kendt for alle mennesker alle steder – både til løn til OAC Danmark – Friluftsmissionens medarbejdere og en mindre del til administration.

coins

 Vi har brug for ethvert beløb – stort eller lille – så vi kan fuldføre det kald, Gud at givet os, ‘at gøre Kristus kendt for alle mennesker alle steder’.

Gaver er fradragsberettigede på selvangivelsen jvf. § 8A (i 2023 er det 17.700 kr. – i 2024 er det 18.300 kr.)

Indbetalingsmuligheder
Der er mange muligheder for at sende bidrag til os. Ved alle former for gaver, bedes oplyst CPR-nummer, for at gaven er fradragsberettiget. Når du sender en gave, vil det være en stor hjælp for vores administration, hvis du også tilføjer WEB.

NYT MobilePay 118862
En meget enkel og hurtig måde at sende et beløb til OAC Danmark – Friluftsmissionen. 
Hvis du ønsker, at vi skal indberette gaven til Skat, skal du bare skrive din adresse, dit cpr. nr. og din email i besked-feltet, før du sender beløbet. Når vi har din email adresse, sender vi også en kvittering for gaven.

Netbank
Pr. 1/1-23 har vi indgået et strategisk partnerskab med Luthersk Mission. Dette betyder bl.a., at overførsel fremover skal ske til reg.nr. 2230 konto 0726496390 (Husk at mrk. OAC Danmark, så vil gaven gå til vores arbejde).
Husk at skrive dit eget navn, adresse og email-adresse og dit cpr.nr., så du kan få fradrag for gaven.


Fastgiver / Betalingsservice
Du kan give ved en tilmelding sig til Betalingsservice. På den måde overføres der automatisk et beløb hver måned, hvert kvartal eller hvert år – helt efter eget valg. Du kan naturligvis altid følge med på din betalingsoversigt, så du ved, hvilket beløb, der vil blive sendt. Klik her, hvis du ønsker at tilmelde en betaling.

Gavebrev
Ved at tegne et gavebrev, lover man at give et fast beløb eller en fast procentdel af sin indtægt til OAC Danmark – Friluftsmissionen. Ordningen er juridisk bindende, og gælder i minimum 10 år. Man skal være over 18 år for at oprette gavebrev. Alt hvad du giver, kan du trække fra på selvangivelsen. Indbetaling kan ske i rater i løbet af året eller på én gang alt efter ønske fra bidragyderen. Du opretter aftalen om gavebrev til OAC via Luthersk Mission – se mere på denne side.