Jesusbloggen.dk

JesusBloggen.dk

JesusBloggen.dk er en hjemmeside, som fortæller enkelt og dagligdags om den kristne tro. Den er målrettet mennesker som måske er døbt, konfirmeret og går i kirke juleaften, men som derudover ikke har haft et forhold til kristendommen. Hjemmesiden opstod i foråret 2012 i kølvandet på, at fritidsevangelist Filip T. Eriksen havde lavet en Facebook-julekalender, hvor han hver dag delte et post om den kristne tro.
Erfaringen var, at mange har ubesvarede spørgsmål til kristendommen og livets store spørgsmål. Og JesusBloggen kan være en hjælp til de mange mennesker, der har det på denne måde!
På hjemmesiden kan du bl.a. læse om Jesus i blogindlæg, som er skrevet af forskellige kristne i forskellige aldre, se korte film og ‘Spoken Words’ der på forskellige måder formidler den kristne tro. Hvis du vil have en indføring i hvad den kristne tro handler om kan du gennemgå de forskellige “steps” under lynguiden.
Jesusbloggen.dk kan også findes på Facebook og Instagram
JesusBloggen drives af et team med fritidsevangelist Filip T. Eriksen som leder. OAC Danmark – Friluftsmissionen er øverst ansvarlig for driften af JesusBloggen.dk.