Mange vil høre – og Gud griber ind

Noget er ved at ske i Danmark! I de seneste måneder har vi haft langt flere samtaler med mennesker på gaden end i de mange foregående år. Nogle gange har vi endda slet ikke kunnet stoppe gadeevangeliseringen på det planlagte tidspunkt. I stedet har vi fortsat i op mod en time ekstra.

Det er især unge mennesker, der gerne vil høre om Jesus. Nogle af dem er meget frimodige. De kommer til vores lille bord og stiller direkte spørgsmål som f.eks. “Hvorfor tror du på Jesus?” og “Hvad betyder det for dig at være en kristen?”

En dag havde vi en meget lang snak på næsten en time med nogle gymnasieelever om helt centrale dele af Bibelen og den kristne tro. De bliver undervist i religion i gymnasiet og stillede mange spørgsmål. Vi gjorde vores bedste for at lade Gud arbejde igennem os og vores svar.

En anden dag talte vi med to unge kvindelige studerende, der var i gang med en undersøgelse af, hvad forskellige mennesker tror på. Det havde gjort indtryk på de studerende at møde kristne, der var åbne om, hvor meget det betyder for dem at tro på Jesus. De studerende var også interesserede i at besøge Bethesda og høre mere.