Optaget af at dele evangeliet med andre

Vi er glade for at byde velkommen til Daniel Solgaard som ny fritidsevangelist i OAC Danmark – Friluftsmissionen. Daniel har gået på KFS’ Ledertræningscenter (LTC) i Ødsted de seneste 9 måneder. Han kommer fra Kragelund ved Vejle og regner med at bosætte sig i området omkring Vejle. Her vil han gerne finde et deltidsjob og ved siden af sit job bruge tid på at evangelisere og forkynde.
Daniel siger selv: “Jeg er optaget af at dele evangeliet med mine venner og mennesker omkring mig. Det har ført til mange samtaler om tro såvel med kristne som ikke-kristne. Jeg forsøger ofte at sætte mig i den ikke-troendes sted og prøver at forstå, hvordan han/hun vil forklare verden. Det har også gjort, at jeg selv har stillet mange spørgsmål til troen og til livet. Nogle af de spørgsmål er besvarede, og andre ubesvarede. De ubesvarede spørgsmål bruger jeg til at minde mig selv om, at troen først og fremmest handler om tillid og håb, og ikke om min viden eller forståelse for det, jeg tror og håber på.”
Vi glæder os til samarbejdet med Daniel. Vi vil opfordre jer til at bede for Daniel og hans tjeneste som fritidsevangelist. Der skal samtidig lyde en stor opmuntring til at bruge ham. Få hans kontaktoplysninger her