Jesus – hvem er Han egentlig?

Da jeg en dag var på gademission, brugte jeg vores nye løbeseddel: Jesus – hvem er han egentlig: Jeg fik et par gange den dag en respons, jeg ikke er vant til at få på gaden her i Københavnsområdet:
– “Ja tak, jeg er selv kristen,” sagde en ung fyr. I løbet af vores korte samtale viste det sig, at han ledte efter en menighed – gerne med unge mennesker. Jeg inviterede ham naturligvis med til gudstjeneste den efterfølgende søndag.
– “Nej tak, jeg kommer i Indre Mission.” Manden troede i første omgang, at vi kom fra en anden religiøs retning, men da han fandt ud af, hvem vi var, tog han med glæde mod traktaten om Jesus.
Ellers mødte vi bl.a. et par afrikanske kristne, som netop var flyttet til området og allerede var med i en menighed i København. Der var også en ældre mand, der blev standset af spørgsmålet om, hvad der sker efter døden, samt et par yngre kvinder, der i nogen tid havde brugt tid på at undersøge den kristne tro.
Det er fantastisk, så mange mennesker Gud arbejder i – og som vi mødte inden for blot 1,5 time en kold eftermiddag!
NB: Vi har trykt så mange eksemplarer af denne traktat, at vi sælger dem til andre, der gerne vil bruge dem til evangeliserende formål. Kontakt os på oac@oac.dk