Jeg havde lige tænkt, at jeg gerne ville møde….

Et internationalt team bestående af 1 fra Ukraine, 2 fra Afghanistan, 1 fra Iran og 2 danskere var på gaden en fredag i oktober. Teamet var tæt på ikke at komme af sted på grund af en række praktiske udfordringer: Togene gik ikke planmæssigt, traktaterne var blevet låst inde, der manglede papir til tale-male-brættet – med andre ord en lidt kikset optakt. Men endnu engang var Gud utrolig god mod os. På trods af kiks og manglende koordinering åbnede han en vej for, at evangeliet kunne blive forkyndt. Det blev en virkelig god aften. Bl.a. talte jeg med en ung fyr. Jeg troede, han lavede sjov med mig, for da jeg tilbød ham hen traktat, sagde han: Jeg har lige gået og tænkt på, at jeg gerne ville møde en person som dig på gågaden. Men han var seriøs. I den senere tid havde han læst noget om kristentroen, han var blevet inviteret til gudstjeneste af én – og nu mødte han så os der på gågaden.

Jo, Gud har styr på det. Han hjælper os over diverse forhindringer – og kender de mennesker, som Han ønsker, vi skal møde. Jeg inviterede den unge fyr til gudstjeneste. Vær med til at bede for ham!