oac logo

  • forside1
  • forside2
  • forside5
  • forside6
  • forside3

Ny evangelist

stefanogfamVi er meget glade for at kunne byde Stefan Jacobsen velkommen som ny evangelist i Friluftsmissionen. Stefan bor i Bellinge lige syd for Odense sammen med sin kone Gitte og deres 2 børn, Gabriel og Savanna. Stefan er 35 år. Han er uddannet tømrer og en Tværkulturel Missions uddannelse, som både indeholder teologi og kulturkundskab. Han har bl.a. arbejdet i Tanzania og Sierre Leone - og har de seneste 4 år arbejdet på Kratholmskolen i Bellinge.

Stefan brænder for at bringe evangeliet om Jesus ud. Bl.a. siger han: "Ønsket om at have et arbejde som evangelist har nok altid været hos mig, og jeg oplever stor glæde ved at fortælle om Jesus og det gerne på en anderledes og overraskende måde og sådan, at det er lige til at gribe om for tilhørerne".

Vi byder Stefan og hans familie velkommen til fællesskabet i Friluftsmissionen.

Bed - brug - støt
Vi tror, at Friluftsmissionens venner vil tage godt imod Stefan ved først og fremmest at bede for ham. Og ved at gøre brug af ham. Kontakt ham gerne - klik på Kontakt / Medarbejdere i menuen for oven.
Stefan er som andre evangelister i Friluftsmissionen ikke ansat med fast løn, men han er afhængig af gaver, der gives til hans tjeneste. Se mere om, hvordan du kan støtte Stefan ved at klikke på mønterne i venstre side.

Udskriv E-mail