oac logo

  • forside1
  • forside2
  • forside5
  • forside6
  • forside3

Så er vi parat til at høre fra Bibelen

stefan gitte1Tirsdag den 22. maj 2012 var jeg til et kulturarrangement i Munkebo. Jeg havde 2 emner at tale om: På motorcykel fra Cape Town til Dar-es-Salaam - fra Sierra Leone til Danmark. Og derefter: Bibelfortælling om at få en motorcykel gennem et nøglehul.

I 1. halvleg fortalte jeg bl.a.om river rafting på Zambezi-floden, om at sidde på det 170 m høje bjerg Dune 45 i den namibiske ørken i mørket og vente på solopgangen , og om at ligge i telt i nationalparken South Luangwa, hvor det ikke nødvendigvis var en af højdepunkterne ved rejsen at blive vækket kl. 3 om natten af en smaskende flodhest. Efter 20.000 kørte km, hvor vi om morgenen sjældent havde nogen forestilling om, hvor, hvordan eller hos hvem, vi ville overnatte, tog jeg publikum med på en rejse i de oceaner af oplevelser, der ligger ind imellem ovennævnte punkt A og B. Dertil kom en mængde af særdeles interessante og spændende mennesker, der berigede min egen person ved den afhængighed af dem, jeg bl.a. oplevede, fordi jeg rejste på motorcykel.

Da vi havde spist hotdogs, var det tid til 2. halvleg. Som arrangøren sagde: "Efter at du har taget os med på denne rejse, er vi alle parate til at høre, hvilken bibelfortælling du har til os". Det var tid til at få svar på, hvordan man får en motorcykel gennem et nøglehul?

Kan man forstille sig et mere idiotisk foretagende. Nej næppe. Ikke desto mindre bliver jeg ved med at forsøge. I hvert fald i forhold til det "nøglehul", der fører ind til samværet med Jesus.

Jeg vil aldrig selv kunne komme igennem dette hul, og jeg skal heldigvis ikke selv præstere denne umulige handling. Jesus har nemlig allerede tilgivet mig og derved fået mig igennem. Tak Gud for det.

Det var dejligt at være med til den aften. Ca. 40 % af deltagerne ved disse kulturarrangementer hører udelukkende om Jesus, når forkyndelsen bliver serveret sammen med en kulturel oplevelse.

v. evangelist Stefan Jacobsen

Udskriv E-mail