Hjælp børnene med at se magien hos Jesus

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 25/11/2023
9:30 - 13:00

Lokation
Lindehøj Kirkes Annex

Kategori


Har du brug for nye idéer til at fange opmærksomheden på børn og juniorer? Og har du brug for nye idéer til illustrationer, når holder andagt eller fortæller bibelhistorie? Vil du hjælpe børnene med at se magien hos Jesus?

Sæt en formiddag af, hvor vi hjælper dig med idéer til visuelle hjælpemidler som trylleri, gøgl, object lessons, papirillustrationer, dukker og meget andet? Både når du skal fange børnenes opmærksomhed – og så de bedre hører og husker evangeliet om Jesus.

Vi viser nogle af de ting, vi selv har haft glæde af at bruge. Og du får mulighed for selv at prøve, så du har noget konkret at tage med hjem.

Kom og bliv inspireret – af underviserne og de andre deltagere.

Salg af materialer: Der bliver mulighed for at købe forskellige kreative hjælpemidler.

Tid: Lørdag den 25. november kl 9.30 – 13.00.

Sted: Lindehøj Kirkes Anneks, Tvedvangen 175, 2730 Herlev.

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen og send den. Sidste tilmelding 11. november 2023.

Pris: 100 kr., som dækker kaffe, frokost og materialer.

Undervisere: Carsten I. Jensen, Herlev og Torben Østermark, Hvidovre.

Carsten har gennem mange år været børneklubleder i Lindehøj Kirke og fritidskonsulent i DFS (Danmark Folkekirkelige Søndagsskoler). Han er meget kreativ og har brugt musik, trylleri og et væld af visuelle hjælpemidler i sit arbejde med at bringe det største til de mindste (evangeliet til børnene).

Torben har i mange arbejdet som evangelist i OAC Danmark og brugt mange visuelle hjælpemidler som trylleri, balloner, sketchboard, papirillustrationer… for at bringe ordet om Jesus til mennesker. Både på gaden, på byfester, i klubber, i kirker og mange andre steder.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.