oac logo

  • forside1
  • forside2
  • forside5
  • forside6
  • forside3
  • Forside

En opmuntrende fødselsdagsfest

Vi havde en virkelig god dag i Vejle i lørdags. Skønt at kunne fejre 25 års tjeneste i OAC Danmark sammen med venner, tidligere og nuværende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. Rob George og hans kone Gayle var sammen med os. Og Rob holdt en god tale om både at se tilbage og se fremad. TUSIND tak til alle!

Udskriv E-mail

25 år - hilsen fra OACI's præsident

I anledning af, at vi i år fejrer, at OAC har arbejdet i Danmark i 25 år, har vi fået denne hilsen fra Rob George, OAC's internationale præsident. Mød ham og flere andre lørdag den 21. september i Vejle. Se mere om programmet og tilmelding her

Udskriv E-mail

Ny fritidsevangelist

Vi byder velkommen til Sander Sønderup Madsen fra Århus som ny fritidsevangelist. Sander skriver lidt om, hvad han brænder for:
"Jeg er en frisk fyr på 25 år, som gerne vil snakke med mennesker om tro! Jeg tror på, at vi alle er kaldet til at være vidner for Jesus - om det er på vores arbejde, studie, tage på gaden om natten eller tage ud til arrangementer. Det er ikke let, og ofte får man måske ikke samtalen drejet over på Jesus, men så er det godt, at det er Helligånden, der har styrringen! Jeg kan mærke, at hvis jeg ikke får talt med nogen om det evige håb, jeg har i Jesus, så forsvinder det også hurtigt i mit eget hjerte. Så skriv til mig, hvis i planlægger noget, eller gerne vil starte noget, så er jeg interesseret!" 
Her kan du finde Sanders tlf.nr. og e-mail adresse.

Udskriv E-mail

Brænder du...

Brænder du efter at bringe evangeliet til børn og unge? Har du lyst at kombinere ferie og mission?
I ugerne 28 og 29 - 8.-19. juli 2019 tager OAC Danmark - Friluftsmissionen sammen med IM’s SnakTro-team igen på Gammelbro Camping. Vi skulle gerne blive et team på 20-25 personer, så der er brug for flere. Kontakt os for at høre mere.

Udskriv E-mail

Vil du give en fødselsdagsgave?

OAC Danmark fylder 25 år i år. Vi har brug for en fødselsdagsgave til bl.a. de 5 evangelisters løn. Desuden er der brug for penge til at dække udgifterne til uddeling af bibler og løbesedler. Gaver kan indbetales på enten MobilePay 59725 eller bankkonto nr. 3733 6043038.

Udskriv E-mail

Flere artikler ...